Oplev stemningen til vores events

Til vores events kan du opleve den gode stemning af levende musik og være med i vores aktive dage. Programmet byder på spændende musikoplevelser, fede aktiviteter og andre forskellige underholdningsarrangementer. På de sociale medier og her på siden holder vi dig opdateret.

Vi har også samlet et udvalg af oplevelser til dig, så du kan få Tunø helt ind under huden. Her får du et overblik over kunstnerne og hvornår de spiller på Mejeriet Tunø.

04.07.2019
Kl. 21:00

Nalle & His Crazy Ivans

En god tradition skal der holdes fast i...

 

Nalle – alias Roland Lyhr Sørensen – er godt på vej mod de 76 år , men den karismatiske sanger er på ingen måde færdig med at udvikle sit talent. Anmeldere, iagttagere og Nalle selv er ikke i tvivl: Han har aldrig sunget bedre.

Omgivet at de uhyre velspillende Crazy Ivans (Henning Kaae, Ivan Sand ) er Danmarks mest autentiske blues-vokal endnu en gang klar til at indtage ind- og udland.

Gruppen har brugt de sidste par år på at turnere i Fjernøsten, Canada, Europa og Danmark, og resultatet er, at af de mest slidstærke og velspillende blues-orkestre, landet har at byde på, er blevet endnu bedre.

 

Stående bifald hele fire gange i løbet af én og samme koncert. Det var facit, efter fynske Nalle med bandet, Crazy Ivans, blev klappet ned fra scenen ved midnatstid, skrev Fredericia Dagblad efter koncerten på Det Bruunske Pakhus.

 

Jo, Nalle & His Crazy Ivans har for alvor slået sig fast som en trio af højeste karat. Sammen udgav de i 2010 den anmelderroste og Grammy-nominerede debutplade ”Back To The Roots”, og de tre  er slet, slet ikke færdig med at udforske rødderne. Inspirationen finder de stadig i kærligheden for blues, og de udforsker navne som John Fogerty, Willie Dixon, Steve Cropper og Eddie Floyd, der alle får nyt liv i hænderne på Nalle and His Crazy Ivans.

Nalle er for alvor tråds ud af aliaset ”Rock Nalle”, der dominerede hitlisterne fra 60'erne og frem. Den store stemme er genfødt med én mission: at dyrke den livslange passion for blues. Med sine tre håndplukkede kumpaner ved sin side  er der lagt i ovnen til en af de svedigste og mest bevægende oplevelser, den danske blues-scene har at byde på.

 

Nalle and his Crazy Ivans er:

Nalle - vokal

Henning Kaae - guitar

Ivan Sand -

 

Fakta om Nalle and His Crazy Ivans:

Nalle er født Roland Lyhr Sørensen, og bragede for alvor igennem i midten-tresserne med sine versioner af blandt andet ”Midnight Hour”, ”Little Loney One” og ikke mindst ”Go'e gamle fru Olsen”.

Efter en personligt deroute vendte han efter knap 20 år væk fra scenen tilbage endnu stærkere. Blandt andet er det blevet til tre fremragende plader fra Theessink, Nalle & Møller,

hvoraf to har opnået hæderen ”Årets Danske Blues Album”.

I 2008 blev det til endnu et triosamarbejde: ”Chapel Hill” – et helt specielt samarbejde mellem de amerikanske bluesstjerner Kent ”Omar” Dykes og Magic Slim Med uforfalsket spilleglæde i en afslappet stemning er tre store sangere samlet omkring en helt nede jorden fortolkning af en række dybt originale udgaver af kendte og ukendte bluessange. Et samarbejde, der har høstet mange anmelderroser, og som har vakt opmærksomhed i den internationale bluesverden.

Nalle and His Crazy Ivans begyndte oprindeligt som et fritidsprojekt, men de 3  kammerater legede så godt sammen, at Nalles livslange drøm om et personligt bluesorkester blev en realitet.

 

En udtrykket en ”crazy ivan” stammer oprindeligt fra en dristig og farlig manøvre, de russiske ubåde lavede under 2. verdenskrig.

Få Tunø helt ind under huden

Vi har udvalgt nogle oplevelser til dig, som vi vil anbefale at opleve, når du besøger det idylliske Tunø

Udvalgte oplevelser

Oplevelser på Tunø
bubblemedia