Oplev stemningen til vores events

Til vores events kan du opleve den gode stemning af levende musik og være med i vores aktive dage. Programmet byder på spændende musikoplevelser, fede aktiviteter og andre forskellige underholdningsarrangementer. På de sociale medier og her på siden holder vi dig opdateret.

Vi har også samlet et udvalg af oplevelser til dig, så du kan få Tunø helt ind under huden. Her får du et overblik over kunstnerne og hvornår de spiller på Mejeriet Tunø.

06.07.2019
Kl. 21:45

Nice Try

Nice Try is back on the Island!

 

Nice Try er kick-ass hardrock! Bandet spiller musik som den gang, der var dømt langt hår, make-up, læder og headbanging, og repertoiret består af numre fra bands som Twisted Sister, Guns N’ Roses, Def Leppard og Europe og mfl.

Over 20 år på landevejen, i øvelokalet og i studiet har gjort Nice Try til en solidt sammentømret enhed. Den store erfaring giver bandet et musikalsk overskud, som gør det muligt at levere et live show, som ikke bare når ud over scenekanten, men helt ned på de bagerste rækker. En Nice Try koncert er i sandhed en oplevelse ud over det sædvanlige - Book dem før din nabo!

kontakt@nicetry.dk

Tjek bandets facebookside her:

https://www.facebook.com/RockWithNicetry/?ref=bookmarks

Få Tunø helt ind under huden

Vi har udvalgt nogle oplevelser til dig, som vi vil anbefale at opleve, når du besøger det idylliske Tunø

Udvalgte oplevelser

Oplevelser på Tunø
bubblemedia