Oplev stemningen til vores events

Til vores events kan du opleve den gode stemning af levende musik og være med i vores aktive dage. Programmet byder på spændende musikoplevelser, fede aktiviteter og andre forskellige underholdningsarrangementer. På de sociale medier og her på siden holder vi dig opdateret.

Vi har også samlet et udvalg af oplevelser til dig, så du kan få Tunø helt ind under huden. Her får du et overblik over kunstnerne og hvornår de spiller på Mejeriet Tunø.

08.06.2019
Kl. 20:30

Punkt 22

er tilbage på Mejeriet!!!

 

Punkt 22 serverer en stærk bryg af aromatisk, uforfærdet countrymusik, rock og pop med afsæt i de oprindelige rødder tilsat sprudlende humør og spilleglæde samt et stænk Tennessee Whiskey garneret med sobre soli og vitale vokalharmonier.


Musikken henter sit brændstof i den amerikansk-engelske sound og et solidt rytmisk drive. Stilen er yderst alsidig og spænder fra livlig country til rock til finere sorter af ”no bulshitt” folk limet sammen af smægtende popballader og solidt svingende 50’ rock’n’ roll.

Punkt 22 rækker således tommelfingeren i vejret og blaffer rundt i krogene af den varierede americana stil og finder sjove, finurlige og følsomme sange om romantik og skønne kvinder og alt det andet, som giver livet og Punkt 22 stil og kulør.

Der er glimt i øjet og appel til fødderne, når dette energiske sammenrend af sejt swingende sjovere sætter stikket i og slår fra sig. Et repertoire med stor spændvidde er orkestrets force og suger med varierende impulser uundgåeligt publikum mod dansegulvet.

 

 

John Møldrup, musik og sang

Mogens Balle, piano

Jan Rosenkranz, mundharmonika

Eigil Madsen, Trommer

Peter Egsmark, sang og guitar

Få Tunø helt ind under huden

Vi har udvalgt nogle oplevelser til dig, som vi vil anbefale at opleve, når du besøger det idylliske Tunø

Udvalgte oplevelser

Oplevelser på Tunø
bubblemedia