TØRFISK Koncert og 2-retters menu
Mad Musik
lørdag den 8. juni 2024 kl. 18:00

TØRFISK Koncert og 2-retters menu

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere TØRFISK

OBS! Bordplacering efter ‘først til mølle’-princippet, og der er få pladser!

En hel-aftens oplevelse med velkomstdrik, snacks, 2-retters menu og TØRFISK koncert på 2 x 45 min. Pris Kr. 625,-

Aftenprogram:

  • 18.00: Dørene åbnes med velkomstdrik og snacks
  • 18.30: 2-retters menu
  • 20.00: TØRFISK - Del 1
  • 20.45: Pause
  • 21.10: TØRFISK - Del 2
  • 22.00: Hygge og efterfest

TØRFISK turnerer rundt i det ganske danske land og vi er godt begyndt på det 43. år.

Vi har startet 2024 i studiet og vi har allerede en ny sang med på scenen, som hedder ” (M)andejagt”. Vi er glade for at vores publikum har taget godt imod den og heldigvis, - også stadig er glade for de gode gamle sange.

TØRFISK har senest udgivet CD´en ”Tørfisk Fyrre”, som indeholder 11 nye sange. Bandet har i forbindelse med deres 40. år, også udgivet bogen ”En Stime af Sange” Sidst i marts bliver ”(M)andejagt” udgivet og der er flere på vej.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de (gode) gamle sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Med masser af erfaring fra den danske musikscene og med 20 CD’er, 2 DVD-udgivelser, en del kassettebånd og LP’er, og senest en sang og historiebog ”En Stime af Sange” i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.

Besætningen er:

  • Egon Kirk (1962): Banjo, mandolin, sang
  • Anker Hviid (1961): Guitar, sang
  • Tommy Thiel Rasmussen (1964): Harmonika, fløjte, sang
  • Bent Kirk (1958): Bas, sang

Køb billet her

Få Tunø helt ind under huden

Vi har udvalgt nogle oplevelser til dig, som vi vil anbefale at opleve, når du besøger det idylliske Tunø

Udvalgte oplevelser

Oplevelser på Tunø

Book

bubble