Oplev stemningen til vores events

Til vores events kan du opleve den gode stemning af levende musik og være med i vores aktive dage. Programmet byder på spændende musikoplevelser, fede aktiviteter og andre forskellige underholdningsarrangementer. På de sociale medier og her på siden holder vi dig opdateret.

Vi har også samlet et udvalg af oplevelser til dig, så du kan få Tunø helt ind under huden. Her får du et overblik over kunstnerne og hvornår de spiller på Mejeriet Tunø.

06.07.2019
Kl. 14:00

Touch of Shadows

På Mejeriet bliver der virkeligt gang i den lørdag d. 6/7 2016 kl. 14:00 – 17:00.

 

Her åbnes der op for en stjernestund for The Young Ones. Skulle der være en Bachelor Boy iblandt, finder han i løbet af koncerten sikkert et par Lucky Lips eller A Girl like You. Og hun vil garanteret ikke tænke: ”Don´t Talk To Him”. Måske vil du opleve, at hun tilbyder et par Lessons In Love, hvis du så til gengæld kan fortælle hende om din Summer Holiday.

På Mejeriet er alle velkomne. Skulle Kon-ti-ki ankre op nede i havnen, for at Riders in the Sky kan aflægge dette Wonderful Land et besøg, er der også plads til det. Og så må man ryge. Det betyder, at du sagtens kan opleve, at Django deler en Peace Pipe med en Apache.

Og man må danse. Du behøver ikke at nøjes med at være en Foot Tapper. Måske beder din udkårne dig om at tage dine Dancing Shoes på, hvis ikke du har glemt dem In The Country.

I det hele taget vil gæsterne blive forkælet med et utal af hits med den kendte og elskede shadowssound.

 

På gensyn

TOUCH of SHADOWS

Få Tunø helt ind under huden

Vi har udvalgt nogle oplevelser til dig, som vi vil anbefale at opleve, når du besøger det idylliske Tunø

Udvalgte oplevelser

Oplevelser på Tunø
bubblemedia