Oplev smagen
af vores egne opskrifter og lokale produkter

Vi serverer hjemmelavet mad, som er lavet fra bunden af lokale råvarer; grønt, kartofler og hummere fanget i Kattegat. Den gode kvalitet skaber den gode smag.

Menuen ændres efter hvilke sæsonens råvarer, det giver den bedste oplevelse af produktets konsistens og smag. Samtidig er det også en måde at bidrage til at passe på jordens ressourcer.

Særligt udvalgte råvarer

Menukortets udvalg spænder fra det traditionelle til det moderne køkken. Oplev for eksempel vores tapasbræt, et afbalanceret udvalg af tapas-lækkerier, en rørt laksetatar af friske urter og med røget laks fra Tunø Røgeri eller vores lækre bøffer af skovkvæg fra Nationalparken Molsbjerge.

Vi sørger for din fest

Nyd dine gæsters selskab og lad os stå for at afholde dit arrangement. Vores hold har bred erfaring med større selskaber og events, vi er gode til det, fordi vi elsker det. Vi sørger for det meste, hvis du inviterer gæsterne, klarer vi resten:

  • Vinsmagning
  • Bryllup
  • Fødselsdag
  • Konfirmation
  • Firmafest

Et forhold til vin

I vin-hjørnet tilbyder vi smagsprøver af vinene, som også sammensættes og udskænkes til menuerne fra kortet. Der er kun gode flasker på hylderne og helt sikkert noget for enhver smag. Her findes et specielt kærlighedsforhold til de undervurderede vine fra Mosel i det sydtyske, som man kan forkæle smagsløgene med og se hvad de tyske vine kan. Til vinsmagningerne kan man også blive klogere på de ædle dråber.

Særligt udvalgte vine

Vinene, vi udskænker, er nøje udvalgte. Det ligger os meget på sinde at vi kender vinbønderne, området og at vi selv har gået i vinmarkerne. Hver og én er personlige favoritter, som passer særligt godt til den hyggelige stund den åbnes i. I specialbaren serverer vi originale drinks, spændende cocktails og diverse slags rom & gin.

bubblemedia