Oplev smagen
af lokale råvarer & kvalitet

Vi serverer hjemmelavet mad, som er lavet fra bunden med Tunø grønt, kartofler & Grambogård Dyrevelfærds bøffer fra køer der har nydt livet. God kvalitet skaber gode smage og oplevelser.

Menuen på Mejeriet ændres efter hvilke råvarer der er i sæson, det giver den bedste oplevelse af konsistens og smag. Husk at reservere bord, det er nødvendigt på vores lille ø, hvor mulighederne for at spise ude ikke er mange. 

Udvalgte råvarer i ø-tempo

Husk at reservere bord; da vi ofte mangler hænder, har mange gæster i højsæsonen & mulighederne for at spise ude er få på Tunø. Hjemmelavet mad tager tid, du kan blandet andet opleve vores højtbelagte smørrebrød med koldrøget laks fra Tunø Røgeri eller vores lækre bøffer fra Grambogård med Tunø grønt & kartofler.

Vi sørger for din fest

Nyd dine gæsters selskab & lad os stå for dit arrangement. Vi har bred erfaring med større selskaber & events, vi er gode til det. Du inviterer dem du kan lide, vi klarer resten:

  • Fødselsdagsfest
  • Forlovelsesfest & bryllupsfejring
  • Firmafest, seminar & -arrangement 
  • Polterabend & underholdningsarrangement
  • Konfirmation, dåb & begravelsesreception
  • Vin-, rom- & ginsmagning

Et forhold til vin

Vi tilbyder smagsprøver af vinene, som også sammensættes til maden. Der er kun flasker vi selv kan lide på hylderne, men helt sikkert noget for enhver smag. Her findes et specielt kærlighedsforhold til de undervurderede vine fra Mosel i det sydtyske, som man kan forkæle smagsløgene med. Reservér en vinsmagning & bliv klogere Mosels vine.

Skoleklassetur på Tunø? 

Vi laver også mad til skolearrangementer, I bestemmer selv om I kommer og henter en gryde med en sammenkogt ret, en lasagne & friskbagt brød, om vi skal komme ud med det til jer eller om I vil spise hos os. Skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan løse jeres behov. 

bubble