Oplev smagen
af lokale råvarer & kvalitet

Vi serverer hjemmelavet mad, som er lavet fra bunden med Tunø grønt, kartofler & Grambogård Dyrevelfærds bøffer fra køer der har nydt livet. God kvalitet skaber gode smage og oplevelser.

Menuen på Mejeriet ændres efter hvilke råvarer der er i sæson, det giver den bedste oplevelse af konsistens og smag. Husk at reservere bord, det er nødvendigt på vores lille ø, hvor mulighederne for at spise ude ikke er mange. 

Særligt udvalgte råvarer

Menukortets udvalg er traditionelt dansk med et tvist og en moderne optik - reservér bord i god tid, da mulighederne for at spise ude ikke er mange på vores lille ø. Oplev for eksempel vores højtbelagte smørrebrød med koldrøget laks fra Tunø Røgeri eller vores lækre bøffer fra Grambogård med Tunø grønt & kartofler.

Vi sørger for din fest

Nyd dine gæsters selskab og lad os stå for at afholde dit arrangement. Vores hold har bred erfaring med større selskaber og events, vi er gode til det, fordi vi elsker det. Vi sørger for det meste, hvis du inviterer gæsterne, klarer vi resten:

  • Fødselsdagsfest
  • Forlovelsesfest & bryllupsfejring
  • Firmafest & -arrangement 
  • Polterabend & underholdningsarrangement
  • Konfirmation, dåb & begravelsesreception
  • Vin-, rom- & ginsmagning

Et forhold til vin

I vin-hjørnet tilbyder vi smagsprøver af vinene, som også sammensættes og udskænkes til menuerne fra kortet. Der er kun gode flasker på hylderne og helt sikkert noget for enhver smag. Her findes et specielt kærlighedsforhold til de undervurderede vine fra Mosel i det sydtyske, som man kan forkæle smagsløgene med og opleve hvad de tyske vine kan. Til vinsmagningerne kan man også blive klogere på de ædle dråber.

Skoleklassetur på Tunø? 

Vi laver også mad til skolearrangementer, I bestemmer selv om I kommer og henter en gryde med en sammenkogt ret, en lasagne og friskbagt brød, om vi skal komme ud med det til jer eller om I vil spise hos os. Skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan løse jeres behov. 

bubble