Oplev smagen
af vores egne opskrifter, lokale råvarer & kvalitet

Vi serverer hjemmelavet mad, som er lavet fra bunden af lokale råvarer; grønt, kartofler og stenbidderrogn fra Kattegat. Den gode kvalitet skaber den gode smag, som vi værner om og kæler for i køkkenet, hvor vores egne opskrifter er rettesnor.

Menuen på Mejeriet ændres efter hvilke råvarer der er i sæson, det giver den bedste oplevelse af konsistens, smag og så bidrager det også til at passe på jordens ressourcer.

Særligt udvalgte råvarer

Menukortets udvalg beskrives som værende traditionelt dansk med et tvist og en moderne optik. Oplev for eksempel vores tapasbræt, et afbalanceret udvalg af charcuterie og lækre oste, en rørt laksetatar af friske, lokale urter og røget laks fra Tunø Røgeri eller vores lækre bøffer fra Grambogård Tunø kartofler.

Vi sørger for din fest

Nyd dine gæsters selskab og lad os stå for at afholde dit arrangement. Vores hold har bred erfaring med større selskaber og events, vi er gode til det, fordi vi elsker det. Vi sørger for det meste, hvis du inviterer gæsterne, klarer vi resten:

  • Fødselsdagsfest
  • Forlovelsesfest & bryllupsfejring
  • Firmafest & -arrangement 
  • Polterabend & underholdningsarrangement
  • Konfirmation, dåb & begravelsesreception
  • Vin-, rom- & ginsmagning

Et forhold til vin

I vin-hjørnet tilbyder vi smagsprøver af vinene, som også sammensættes og udskænkes til menuerne fra kortet. Der er kun gode flasker på hylderne og helt sikkert noget for enhver smag. Her findes et specielt kærlighedsforhold til de undervurderede vine fra Mosel i det sydtyske, som man kan forkæle smagsløgene med og opleve hvad de tyske vine kan. Til vinsmagningerne kan man også blive klogere på de ædle dråber.

Skoleklassetur på Tunø? 

Vi laver også mad til skolearrangementer, I bestemmer selv om I kommer og henter en gryde med en sammenkogt ret, en lasagne og friskbagt brød, eller om vi skal komme ud med det til jer. Skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi bedst kan løse jeres behov. 

bubble