Oplev stemningen med et ø-ophold

Vi tilbyder overnatning på vores lyse dobbeltværelser, i weekender & til musikarrangementer er det en god ide at tage ørepropper med, det er et gammelt, lydt hus. Lad ø-tempoet sænke sig, hos os kan du stå op til den smukke udsigt over lystbådehavnen og havet. De naturskønne omgivelser er lige uden for døren..

Ophold med udsigt

Fra værelserne er der 100 meter til nærmeste badestrand og til ruten der går øen rundt. Hvad end du er til en tur i bølgen blå, en tur øen rundt eller en stille morgen med kaffe på terrassen, har vi værelset til jer. Book dit ophold her.

Vi har 8 dobbeltværelser, på de 6 er der mulighed for to ekstra opredninger til børn eller en enkelt voksen. Alle værelserne er beliggende på 1. sal, badeværelser og toiletter er på gangen. I weekender og til festlige lejligheder er det en god idé at tage ørepropper med, da huset er gammelt og lydt. 

NB. Værelsesreservationer foretages udelukkende via linket 'BOOK' i vores online bookingsystem eller på mail, tak for forståelsen.

Har du spørgsmål, problemer eller specielle ønsker, kan du henvende dig på: reservering@mejeriet-tunoe.dk 
 
Husk at læse afbestillingsbetingelser og vilkår igennem i den vedhæftede fil 'Handelsebetingelser', når du har booket dit ophold hos os. 

Ankomst og afrejse

I er velkomne hos os, så snart I står af færgen eller båden, jeres bagage kan vi opbevare i garderoben indtil jeres værelse er klart til check ind fra tidligst kl. 14.00.

Hvis jeres ophold er i skuldersæsonen; april, maj, september eller oktober, og I ankommer til Tunø før kl. 10.00, så send os gerne en mail, så vi kan hjælpe jer. Værelset skal forlades senest kl.10.00.

Priser

Dobbeltværelse inkl. håndklæder og linned: 625-775 kr. pr. nat.

Weekendtillæg: 200 kr. pr. værelse for den 1. nat ved flere overnatninger.

Højsæsonstillæg: 100 kr. pr. værelse for den 1. nat ved flere overnatninger.

Ekstra opredning: 200 kr. pr. pers. pr. nat.

Morgenbord inkl. kaffe, the og juice: 125 kr. pr. pers. (Barn under 12 år: 90 kr.)

Book dit ophold her. 

 

Tillæg i højsæson, weekender og lydgener 

Tillæg for overnatning i højsæsonsperioden gælder fra og med onsdag den 05 juni 2024 til og med søndag den 18 august 2024, inklusiv Påske, Kristi Himmelfart, Store Bededag og Pinsen : 100 kr. pr. værelse pr. ophold, dvs. der pålægges tillæg for nat nr. 1 og ikke nat nr. 2.

Weekendtillæg pålægges ophold fra en fredag til lørdag eller lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. ophold, der pålægges kun tillæg for nat første nat og ikke de eventuelle efterfølgende nætter.

Book dit ophold her.

Der gøres opmærksom på, at der i højsæsonen og i weekenderne vil være festlig stemning i Mejeriets restaurant og bars åbningstid, hvilket for nogle kan betyde lydgener, medbring derfor gerne ørepropper eller forespørg på værelse længst væk fra baren, vi vil selvfølgelig udvise så store hensyn som overhovedet muligt.   

 

Hund på værelset

Du må gerne have din hund med på ophold hos os, så længe den ikke gør, piver eller på anden vis larmer og er til gene for andre gæster - men vi forbeholder os retten til at sige nej, såfremt der er tale om store hunde eller andre komplicerende omstændigheder. Du og din hund er også velkomne i restauranten, såfremt der ikke er buffetservering i tidsrummet. 

Book dit ophold her.

Det koster 375 kr. da det medfører ekstra rengøring på værelset, husk at reservere det i systemet eller oplyse det ved ankomst, så det kan noteres på værelsesregningen. Derudover gør vi opmærksom på, at der kan blive pålagt yderligere gebyrer, hvis vi ved eller kort efter afrejse vurderer, at der er brug for endnu grundigere rengøring end først antaget. Ødelagte møbler og lignende vil medføre erstatningskrav. 

 

bubble