Oplev ø-stemningen med en overnatning

Vi tilbyder overnatning på nyrenoverede dobbeltværelser i nordisk stil. Lad stemningen og ø-idyllen sænke sig, på Mejeriet Tunø kan du gå til ro og stå op med den smukke udsigt over lystbådehavnen og havet. De naturskønne omgivelser er lige uden for døren, nedenfor kan du blive lidt klogere på hvad vi kan tilbyde.

Værelse med udsigt

Fra værelset er der 100 meter til nærmeste badestrand og samme distance til ruten der går øen rundt, på de fleste af værelserne er der mulighed for at lave to ekstra opredninger, badeværelser og toiletter er på gangen. Hvad end du er til en tur i bølgen blå, øen rundt med raske skridt eller en stille morgen med en varm kop kaffe på terrassen til synet af havets skvulpen, har vi værelset til jeres ophold.

Reservér dit værelse: reservering@mejeriet-tunoe.dk 

Spørgsmål vedrørende værelsesreservationer: reservering@mejeriet-tunoe.dk 

NB. Værelsesreservationer foretages udelukkende per mail, ikke per telefonisk henvendelse, på forhånd tak for forståelsen. 

NB. Vi er i øjeblikket ved at tilknytte et online booking-system til hjemmesiden, når dette er oppe at køre - vil vi hvis du har reserveret et værelse - sende dig en mail med et link, hvor du kan klikke din reservation igennem. Derfor er vi lige nu "imellem to stole", på forhånd tak for forståelsen.

Værelset reserveres for nuværende under vilkår og betingelser, som findes her på siden. Værelsespriserne justeres i forbindelse med booking-systemet; afhængig af værelsets type koster de fra 575 kr. til 675 kr. afhængig af dets størrelse og udsigt. 

Ankomst & afrejse

I er velkomne hos os så snart I står af færgen eller båden, jeres bagage kan vi opbevare i garderoben indtil jeres værelse er klar kl. 13.00, giv gerne besked herom på forhånd, når vi opretter jeres reservation. Når I vender hjemad, vil vi bede jer afregne og forlade værelset senest kl.10.00.

 

Priser

Dobbeltværelse inkl. håndklæder & linned: 575-675 kr. pr. nat.

Ekstra opredning: 200 kr. pr. pers. pr. nat.

Det lille morgenbord inkl. kaffe, the & juice: 95 kr. pr. pers. (Barn under 12 år: 55 kr.)

Det store morgenbord inkl. kaffe, the & juice: 150 kr. pr. pers. (Barn under 12 år: 85 kr.)

 

Tillæg i højsæson, weekender & lydgener 

Tillæg for overnatning i højsæsonsperioden gælder fra og med mandag d.18 maj 2020 til og med søndag d. 16 august 2020, inklusiv Påske, Kristi Himmelfart, Store Bededag, Pinse, efterårsferien og andre eventuelle helligdage helligdage: 100 kr. pr. værelse pr. ophold, dvs. der pålægges kun tillæg for nat nr. 1 og ikke nat nr. 2.

Weekendtillæg for overnatning med overnatninger fra fredag til lørdag og lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. ophold, dvs. der pålægges kun tillæg for nat nr. 1 og ikke nat nr. 2.

Der gøres opmærksom på, at der i højsæsonen og i weekenderne vil være festlig stemning i Mejeriets restaurant og bars åbningstid, hvilket for nogle kan betyde lydgener. Vi vil selvfølgelig udvise så store hensyn som overhovedet muligt.   

 

Hund på værelset

Du må gerne have din hund med på ophold hos os, så længe den ikke gør, piver eller på anden vis larmer og er til gene for andre gæster. Det koster 300 kr. da det medfører ekstra rengøring på værelset. Derudover gør vi opmærksom på, at der kan blive pålagt yderligere gebyr, hvis vi ved afrejse vurderer, at der er brug for en endnu grundigere rengøring end først antaget. Ødelagte møbler og lignende vil medføre erstatningskrav. 

 

Afbestillingsbetingelser

Har du brug for at afbestille dit værelse, kan dette gøres omkostningsfrit op til 14 dage før ankomstdato. Finder afbestillingen sted mindre end 14 dage før bekræftet ankomstdato betales halvdelen af opholdets pris. Afbestiller du under tre dage i forvejen betales det fulde beløb for opholdet. 

For grupper på 10 personer og flere

Har I brug for at afbestille jeres værelser, kan dette gøres omkostningsfrit op til 30-60 dage før ankomstdato. Finder afbestillingen sted mindre end 30 dage før ankomstdato betales prisen for det fulde ophold.
Ved afbestilling mener vi: total aflysning af opholdet, reduktion i antallet af personer/værelser, afkortning af opholdets varighed & lign. i forhold til den bekræftede booking.

Venligst afbestil på: reservering@mejeriet-tunoe.dk 

NB. afbestillingen er først gældende ved bekræftet afbud.

 

Det med småt

*Ifølge e-handelsloven er der 14 dages fortrydelsesret ved handel via internettet, dette gælder ikke indkvartering og transport jf. forbrugeraftaleloven §9, stk. 2 og §17 stk. 2. Ang. Mejeriet Tunøs annullering af booking, kan disse ske pga. force majeure (katastrofe, strejke, brand-/vandskade, indstilling af færger, optøjer, krigshandlinger el. lign.) i hvilke tilfælde Mejeriet Tunø er berettiget til at annullere bookingen uden godtgørelse.

bubble