Oplev ø-roen med en overnatning

Vi tilbyder overnatning på nyrenoverede dobbeltværelser i nordisk stil. Lad stemningen og ø-idyllen sænke sig, på Mejeriet Tunø kan du gå til ro og stå op med den smukke udsigt over lystbådehavnen og havet. De naturskønne omgivelser er lige uden for døren, nedenfor kan du blive lidt klogere på hvad vi kan tilbyde.

Værelse med udsigt

Fra værelset er der 100 meter til nærmeste badestrand og samme distance til ruten der går øen rundt, på de fleste af værelserne er der mulighed for at lave to ekstra opredninger, badeværelser og toiletter er på gangen. Hvad end du er til en tur i bølgen blå, øen rundt på Mountain Bike eller du helst vil nyde en stille morgen med brunch på terrassen til lyden af fuglepip, så har vi et værelset.

Priser

Dobbeltværelse: 625 kr. pr. nat

Ekstra opredning: 200 kr. pr. pers. pr. nat

Morgenbuffet inkl. kaffe og juice: 125 kr.

 

Højsæson- & weekendtillæg 2019

Tillæg for overnatning i højsæsonsperioden fra og med fredag d.31 maj 2019 til og med søndag d. 11 august 2019, inklusiv Påske, Kristi Himmelfart, Store Bededag og Pinse: 100 kr. pr. værelse

Weekendtillæg for overnatning med ankomst fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse

 

Hund på værelset

Du må gerne have din hund med på ophold hos os, så længe den ikke gør eller larmer på anden vis og er til gene for andre gæster. Det koster 200 kr. da det medfører ekstra rengøring på værelset efterfølgende. Derudover gør vi opmærksom på, at der kan blive pålagt yderligere gebyr, hvis vi ved afrejse vurderer, at der er brug for en endnu grundigere rengøring end først antaget. Ødelagte møbler etc., vil medføre erstatningskrav. 

 

Betingelser

Har du brug for at afbestille dit værelse, kan dette gøres omkostningsfrit op til 14 dage før ankomstdato. Finder afbestillingen sted mindre end 14 dage før bekræftet ankomstdato betales halvdelen af opholdets pris. Afbestiller du under tre dage før betales det fulde beløb for opholdet. 

For grupper på 10 personer og flere

Har I brug for at afbestille jeres værelser, kan dette gøres omkostningsfrit op til 30-60 dage før ankomstdato. Finder afbestillingen sted mindre end 30 dage før ankomstdato betales prisen for det fulde ophold.
Ved afbestilling mener vi: total aflysning af opholdet, reduktion i antallet af personer/værelser, afkortning af opholdets varighed & lign. i forhold til den bekræftede booking.

Venligst afbestil på: reservering@mejeriet-tunoe.dk – NB. afbestillingen er først gældende ved bekræftet afbud.

Det med småt

*Ifølge e-handelsloven er der 14 dages fortrydelsesret ved handel via internettet, dette gælder ikke indkvartering og transport jf. forbrugeraftaleloven §9, stk. 2 og §17 stk. 2. Ang. Mejeriet Tunøs annullering af booking, kan disse ske pga. force majeure (katastrofe, strejke, brand-/vandskade, indstilling af færger, optøjer, krigshandlinger el. lign.) i hvilke tilfælde Mejeriet Tunø er berettiget til at annullere bookingen uden godtgørelse.

bubblemedia