Pakkerne er desværre ikke tilgængelige nu

Vi har udvalgt nogle samlede pakkeløsninger til virkelig skarpe priser. Pakkerne giver rig mulighed for at dyrke tosomheden, at komme ud i den blå og at udforske Alt efter ønsker og interesser kan du være med til at udforme din egen pakke. Lad os håndtere alt det praktiske, så sørger vi for at skræddersy dit ophold.

Hele øen rundt
1

Hele øen rundt

For de eventyrlystne og videbegærlige, kan man komme på udflugt en Traxa.

Oplev den unikke ø-natur, den idylliske by og få alle de gode historier med. På Mejeriet Tunø sørger vi for at I kan hvile de trætte ben og forkæle jeres smagsløg.

Pris pr. person 1.250 kr.
Se hele pakken
Kom tættere på hinanden
2

Kom tættere på hinanden

Med en samlet pakke kommer du og din partner helt tæt på hinanden med et ophold på Mejeriet Tunø. Her er der plads til nærvær, hygge og kærlighed. Pakkernes indhold er for to personer, to overnatninger og godt til ganen, se mere nedenfor.

Pris pr. person fra 1.125 kr.
Se hele pakken
Vinsmagning, gin- &. romsmagning
3

Vinsmagning, gin- &. romsmagning

Smagningspakkerne giver mulighed for at smage på et udvalg af forskellige vine, gin eller rom fra vinbutikken Tims Vine og blive klogere på de ædle dråber og smagsindtrykkene. For at rense smagsløgene serveres fx vand og brød eller røgede saltmandler alt efter jeres ønsker, vinsmagningens karakter.

Pris pr. person fra 295,-
Se hele pakken
Oplev Tunø med dine kolleger
4

Oplev Tunø med dine kolleger

Det kan noget helt særligt, at tage ud på en ø fordi omgivelserne og naturen giver mulighed for at se udfordringer i et nyt lys, blive inspireret og fordybe sig. Lad os stå for jeres næste firmaarrangement og oplev Mejeriet Tunø!

Se hele pakken
Skræddersyet oplevelse af ø-ophold
5

Skræddersyet oplevelse af ø-ophold

Lad os finde en løsning der passer til jer. Vi sammensætter en fuld pakke af oplevelser, som giver ro til bare at opleve og nyde hinanden og Tunø. Vi kan ordne det meste.

Se hele pakken
bubble