Lokalt samarbejde

 

Her kan du læse lidt mere om hvem vi samarbejder med, og hvilke muligheder det giver for at opleve de tilbud nærområdet byder på. 

Vi tror på et stærkt, lokalt samarbejde 

Samarbejde er essentielt. Og det er i særdeleshed vigtigt i de små samfund, som Tunø må siges at være. Her kan du læse mere om vores partnere og engagementer.   

endelave-kro-49---kopi.jpg

Kroen Endelave

I begyndelsen af 2024 indgik vi et samarbejde med Michael Mortensen om at drive Kroen Endelave. Vi forpagter ikke Kroen, men står for koncept og drift, da vi med de to steder ser muligheder i sammenhængene mellem de to øer. Visionen for Mejeriet Tunø og hermed også Kroen Endelave er, at samarbejdet mellem de to øer kan skabe forretningsmæssige synergier. 

En sammenhæng, som vil være grundlaget for at balancere de vilkår, de små øer kæmper med i dagens Danmark; faldende befolkningstal og stigende aldersgennemsnit. Vilkår, der fjerner grundlaget for øens erhverv, udviklingen og hermed begrænses tilbudene for øens besøgende. 

Vi drømmer derfor om at sammenhængen, og det stærkere grundlag gennem samarbejde, kan bidrage positivt til småøernes fremdrift og udvikling.

Vi starter i det østjyske øhav med Tunø og nu også Endelave.   

Mod Tunoe

Aarhus Searangers

Vi laver ture i samarbejde med Aarhus Searangers, det er oftest virksomheder, som kommer til Tunø for at arbejde med teambuilding, lave aktiviteter i naturen og spise frokost på Mejeriet eller får bragt en 'Tunøgryde' ud i lejren, der skal varmes over bål og spises med brød. 

 

gulerodhvidloeg.jpg

Ø-grønt 

Vi har fokus på at bruge så meget som muligt af de grøntsager, der produceres på Tunø.  Grøntsagerne kommer fra de to grøntavlere; familien Borggaard, som også har 'Boden på havnen' og familien Theilgaard Olesen med 'Boden i byen'

 

img_2526.jpg

Tims Røg

Tim Grønbech står også i spidsen for Tims Røg, kattegats måske bedste røgvarer. På Mejeriet Tunø og Kroen Endelave bruger vi koldrøget laks til vores smørrebrød og varmrøget laks i en af vores salater. 

 

 

Campaya & sommerens seværdigheder

Vi samarbejder også med Campaya, som bl.a. giver deres bud på skønne & alternative ferieseværdigheder og -aktiviteter i Østjylland

 

bubble